Ons verhaal

alle vier de eigenaren van zanzibar getaways op twee verschillende foto's

De Kracht van Vier

In de geschiedenisboeken staat de kracht van vier voor de natuurlijke elementen: aarde, water, lucht en vuur (welke ook terug te vinden zijn in ons logo). Deze vier elementen worden gezien als fundamentele bouwstenen van de wereld en vertegenwoordigen verschillende aspecten van het leven en de natuur. Samen symboliseren ze een harmonieuze balans en volledigheid.

Maar de term ‘’kracht van vier’’ is meer dan dat.
Deze onderneming bestaat namelijk uit vier individuen. Maar ook een vriendschap van vier waarin ieder zijn eigen kracht binnen deze onderneming inbrengt. Zanzibar Getaways is een mix van een gezonde ondernemersgeest, een passie voor reizen en een grote portie enthousiasme voor alles dat Tanzania en Zanzibar te bieden heeft.

Samen zijn we meer dan 100 dagen op reis geweest naar dit prachtige eiland. Dit heeft gezorgd voor een goede basis waarbij er een betrouwbaar netwerk is opgebouwd met een Nederlands tintje. Denk hierbij aan een Nederlandse eigenaresse van onze accommodaties op Zanzibar en een safari partner van Nederlandse komaf op Tanzania.
Dit zorgt voor een goede communicatie, korte lijnen en een vertrouwensband die zowel op zakelijk als vriendschappelijk vlak met iedere reis die wij boeken sterker wordt. Betrouwbaarheid, veiligheid en persoonlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Geen massaproductie maar een lage drempel voor één ieder die bij ons boekt. Van vertrek tot en met thuiskomst.

In onze visie is geluk het grootst wanneer je het deelt. Onze dagelijkse missie is om één ieder die het verlangen heeft om een droomreis te maken te voorzien van een memorabele herinnering voor het leven. Net zoals wij betoverd zijn geraakt willen wij dit ook voor onze reizigers. Bij ons is ‘’die ene droomreis’’ dichterbij dan je denkt!

Graag begeleiden wij jou in het verwezenlijken van een Zanzibar Getaway.

de handgeschreven namen van alle eigenaren

Ons team

Maak kennis met ons team van experts

mede-eigenaar richard de ronde
Van huis uit ben ik ortho-bewegingsagoog. Naast mijn passie om met mensen te werken, heb ik nog een passie: Reizen! Na 400+ dagen gereisd te hebben in Zuidoost-Azië kwam ik terecht in Afrika. Hier ontdekte ik een nieuwe wereld: Tanzania. Natuur, zon, zee en strand in combinatie met de big 5. Dit was iets dat ik iedereen wilde laten ervaren. In de loop der jaren dat ik hier kwam heb ik een een vertrouwd netwerk opgebouwd, waarvan wij zeker weten dat onze gasten een geweldige tijd zullen beleven. Toen is het idee voor Zanzibar Getaways ontstaan. Enthousiasme en positieve feedback over onze eerder georganiseerde reizen, geven ons de motivatie om dit voort te zetten. Wil jij een persoonlijke benadering en samen met ons een betaalbare “once in a lifetime” ervaring meemaken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Richard de Ronde
Mede-eigenaar
denise kanders mede-eigenaar van zanzibar getaways
Twee jaar geleden heb ik door mijn vriend kennis mogen maken met Tanzania en Zanzibar, een reis die al mijn voelsprieten deed activeren. De combinatie van natuur, wildlife, met adembenemende stranden en de gastvrijheid van mensen die ik nog nooit ergens anders zo had ervaren, maakte dat wij dit wilde delen met onze naasten en anderen.Door het aanbieden van (groeps)reizen kan ik bezig zijn met hetgeen waar ik het meeste van aan ga staan; mensen verbinden en tevens laten kennismaken met deze andere wereld. Een stukje bewustwording creëren bij mensen door middel van een mooie reis: Wat is nu echt belangrijk? De ‘Hakuna Matata’ mindset die wij, naar mijn mening, in de Westerse wereld allemaal een beetje uit het oog verloren zijn.
Denise Kanders
Mede-eigenaar
tom bijlsma mede-eigenaar van zanzibar getaways
Marketeer van beroep en een passie voor reizen. Toen het idee ontstond om samen met mijn partner en vrienden deze onderneming te starten, wist ik meteen, dit moeten we doen. Zanzibar is werkelijk een paradijselijke wereld met de meest oprechte en dankbare mensen die ik ooit tijdens een reis hebt ontmoet. Koppel dit aan een adembenemende Safari en je hebt de perfecte mix voor de reis van je leven! Waar wacht je nog op?
Tom Bijlsma
mede-eigenaar
een zelfportret van mede-eigenaar sandy
In april ’23 als ‘grapje’ de uitnodiging gekregen om mijn vriendin op te gaan zoeken tijdens haar 3-maandelijks verblijf op Zanzibar. Wat begon als een grapje is uitgegroeid naar een magische en vooral onvergetelijke groepsreis samen met mijn partner en diverse vrienden. Oog in oog komen te staan met een kleine olifant, een drinkende giraffe spotten of simpelweg heerlijk afschakelen op de magische stranden van Zanzibar. Wie wilt dit nou niet? Graag wil ik jou meer vertellen over mijn persoonlijke ervaringen. Neem gerust contact met ons op en wie weet zitten wij de volgende keer samen te genieten van een verse kokosnoot op ’t strand!

Sandy Niels
mede-eigenaar