Ervaar de magie van de
Safari Blue Trip op Zanzibar

Ga met Zanzibar Getaways voor een onvergetelijk avontuur op Zanzibar tijdens onze Safari Blue Trip. Deze populaire excursie neemt je mee op een betoverende reis door de turquoise wateren van de Indische Oceaan, waar je kunt genieten van adembenemende landschappen, prachtige snorkellocaties en een verse seafood lunch op het strand.

Ontdek de schoonheid van de oceaan

Onze Safari Blue Trip begint met een schilderachtige boottocht langs de kust van Zanzibar. Terwijl je over het glinsterende water vaart, kun je genieten van het panoramische uitzicht op de witte zandstranden, wuivende palmbomen en azuurblauw water. Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland.

Zonnen tijdens Blue Safari Trip Zanzibar

Snorkelen in het paradijs

Een andere onmisbare activiteit tijdens onze Safari Blue Trip is snorkelen in de kristalheldere wateren van Zanzibar. Onder begeleiding van onze gidsen kun je de kleurrijke onderwaterwereld verkennen, waar je een overvloed aan tropische vissen, koraalriffen en ander zeeleven kunt ontdekken. Het is een kans om te zwemmen tussen de vissen en de schoonheid van de oceaan van dichtbij te ervaren.

Eilandhoppen en strandpicknick

Tijdens onze Safari Blue Trip zul je ook de gelegenheid krijgen om enkele van de afgelegen eilanden en zandbanken rond Zanzibar te verkennen. Hier kun je ontspannen op verlaten stranden, wandelen langs de kustlijn en genieten van een heerlijke picknicklunch met verse zeevruchten en tropisch fruit. Het is de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de rust en sereniteit van de eilanden.

Onze Safari Blue Trip is een absolute must-do voor iedereen die Zanzibar bezoekt. Met zijn adembenemende landschappen, onvergetelijke snorkelervaringen en ontspannende strandpicknick, biedt onze excursie een perfecte mix van avontuur, ontspanning en natuurlijke schoonheid. Dus pak de zwemkleding in, vergeet de zonnebrandcrème niet en bereid je voor op een dag vol magische momenten op onze Safari Blue Trip op Zanzibar.

Zandbank bezoek tijdens Blue Safari Zanzibar

Meest gestelde vragen

Safari Blue is een populaire boottocht op Zanzibar die je meeneemt op een avontuurlijke reis langs de prachtige kustlijn van het eiland. Tijdens de trip kun je verwachten dat je geniet van adembenemende landschappen, kristalhelder water, snorkelen in kleurrijke koraalriffen en het spotten van exotische zeedieren. Daarnaast is er meestal ook een heerlijke lunch inbegrepen, vaak bestaande uit verse zeevruchten en lokale gerechten.

Vanaf het dorpje Paje is het ongeveer 30 minuten rijden naar de opstapplek voor de Safari Blue Trip. Tijdens deze rit rijd je grotendeels over verharde wegen, tot de laatste kilometers. Deze laatste kilometers rijd je door een groen woud naar de opstapplek.

Over het algemeen wordt de benodigde uitrusting zoals snorkels, maskers en zwemvesten, verstrekt door de organisator van de Safari Blue Trip. Het is echter raadzaam om je eigen zwemkleding, handdoeken, zonnebrandcrème en een hoed of pet mee te nemen voor bescherming tegen de zon. Als je specifieke medische behoeften hebt, zoals medicijnen of anti-misselijkheidsmiddelen, zorg er dan voor dat je deze ook bij je hebt.