Reisvoorstel: Anne & Kristian

Zanzibar: 10 nachten/11 dagen

huwelijksreis locatie op Zanzibar

Activiteiten Zanzibar

Kizimkazi Dolphin Tour
Schildpaddengrot
Safari Blue Trip
Spice Farm
Stone Town

Reisoverzicht

Dag 1: Aankomst op Zanzibar
Dag 2: Wakker worden in paradise
Dag 3: Kizimkazi Dolphin Tour &  Schildpaddengrot
Dag 4: Verken Zanzibar
Dag 5: Een dagje genieten
Dag 6: Stone Town & Spicefarm
Dag 7 & 8: Even helemaal niets
Dag 9: Safari Blue Trip
Dag 10: Gouden 24 uur
Dag 11: Terug naar huis

Accommodatie

Jouw accommodatie op Zanzibar

Frangi'pwani (Paje)

Frangi’Pwani ligt op een steenworp afstand van het strand. Het heeft een buitenzwembad, een tuin met terras en een restaurant met bar. De accommodatie biedt een 24-uursreceptie en gratis WiFi. De kamers van de accommodatie bieden uitzicht op het zwembad, hebben een eigen badkamer met een douche, zijn voorzien van airconditioning en een kluisje. Naast het zwembad is een mooi eetgedeelte, waar het ontbijt tussen de prachtige bomen en aapjes in de schaduw genuttigd kan worden. Frangi’Pwani wordt gerund door onze Nederlandse partner Marieke en Sara. 

10 nachten Frangi’pwani*

*Op basis van logies en ontbijt
*
Frangi’pwani heeft een eigen restaurant en ligt omringd met vele lokale, internationale en betaalbare restaurantjes

Volledige dagplanning

Overnachting in Frangi Pwani Hotel

Op het vliegveld van Zanzibar worden jullie opgevangen door onze lokale gids. Met de taxi wordt er een reis van 1/1,5 uur afgelegd, afhankelijk van tijdstip/verkeersdrukte, om bij de accommodatie te komen. Tijdens de rit rijden jullie vanuit Stone town naar de oostkant van het eiland naar het plaatsje Paje. Bij aankomst in het hotel worden jullie opgevangen door het altijd vriendelijke personeel. Jullie vakantie kan nu echt beginnen! Wen aan en ontdek de tropische omgeving met een verkoelend drankje aan het zwembad of aan het strand, welke op 50 meter loopafstand ligt.

Overnachting in Frangi Pwani Hotel

Lekker ontbijten in de open lucht of onder palmbomen in de schaduw. Elke ochtend kunnen jullie genieten van een mix uit lokale en westerse ontbijtgerechten met dagverse producten. De kok bereidt een vers eitje, pannenkoeken en andere heerlijke lekkernijen om de dag goed te starten in een tropische omgeving. Het ontbijt is elke dag beschikbaar tussen 07:00 tot 10:30 uur.

Overnachting in Frangi Pwani Hotel

Vandaag staan de eerste excursies op het programma. In de ochtend worden jullie rond 05:30 á 06:00 uur opgehaald om naar Kizimkazi te vertrekken, een klein vissersdorpje op 30 minuten afstand. Deze ochtend staat in het teken om wilde dolfijnen te spotten langs de kust van Zanzibar. Vervolgens vertrekken jullie naar de schildpaddengrot ‘Salaam Cave’, die ernaast ligt. Hier is er de mogelijkheid om met de zeeschildpadden te zwemmen en deze te voeren.

Overnachting in Frangi Pwani Hotel

Vertoef op één van de mooie plekken in of nabij Paje. Kies voor een mooie strandwandeling naar één van de naastgelegen dorpjes langs de kust of geniet van het zwembad en de mooie omgeving in volledige rust modus. De zeewaterspiegel is elk uur anders, dit geeft telkens een nieuwe beleving. Van 100 meter droogliggend zand, naar kristalhelder blauw water in een fractie van 60 minuten. Het is allemaal mogelijk. De natuur bepaalt welk aanzicht jij krijgt!

Overnachting in Frangi Pwani Hotel

Of jullie nu aan het zwembad willen liggen, in de zee willen zwemmen of de omgeving willen verkennen, het kan allemaal op Zanzibar. Onze gids heeft mogelijkheden m.b.t. diverse activiteiten en weet de leukste plekken in en rondom Paje te gaan bezoeken. Op onze website staan nog een aantal activiteiten. Deze kunnen extra toegevoegd worden aan deze reis, wanneer hier behoefte aan is. Dit is helemaal aan jullie.

Overnachting in Frangi Pwani Hotel

Vandaag staat weer een excursie op het programma. In de ochtend worden jullie rond 08.00 opgehaald, voor vertrek naar Stonetown en de spicefarm.

De hoofdstad van Zanzibar is Zanzibar City met als historisch hart het bekende Stone Town.
Stone town staat op de UNESCO-werelderfgoed lijst en laat duidelijk de rijke geschiedenis van het eiland zien.  Stonetown kenmerkt zich door de mooie oude gebouwen, levendige markten en gezellige kleine straatjes en is zeker een bezoek waard!

Overnachting in Frangi Pwani Hotel

Verken het dorp, loop over het strand naar één van de buurtdorpjes of plons lekker in de zee of het zwembad.

Het hotel ligt te midden van allemaal restaurants en lokale Afrikaanse barretjes. Op korte loopafstand, ligt een 24/7 supermarkt en een westerse apotheek.

Overnachting in Frangi Pwani Hotel

Na het ontbijt vertrekken jullie samen met onze gids richting de opstapplek waar jullie op de boot stappen. Een mooie turquoise zee met overal kleine eilandjes om je heen, geven de signalen dat je op weg bent naar een mooie bestemming. Jullie bezoeken een zandbank te midden van de oceaan. Hier wordt fruit geserveerd en kunnen de mooiste plaatjes geschoten worden. Een snorkelplek en een lekkere seafood lunch, maken deze boottocht tot één van de beste excursies die je kunt maken.

Overnachting in Frangi Pwani Hotel

De laatste 24 uur zijn aangebroken. Geniet van jullie ontbijt onder palmbomen en maak er een bijzondere dag van. Treur niet, geniet van de momenten die jullie hebben gehad en zorg dat jullie de laatste uren goed spenderen. Spring nog één keer in de heerlijke zee of bezoek juist dat ene tentje waar jullie nog een keer zouden langsgaan.

Afhankelijk van de vluchttijd, worden jullie door onze gids naar het vliegveld van Zanzibar gebracht, voor de reis terug naar huis.

Boekingsdata

Inclusief

Exclusief

Prijs